irodai kávézó bútor

Mit nyújt a cOffice?

Komplett megoldás irodai kávéigényükre:

kávégép - kávé - kávézási kiegészítők - bútorelemek - szállítás -szerviz - ügyfélszolgálat.

Felpörgetné munkatársait koffeinnel? Megtalálta a megoldást!

cOffice

- irodai kávé szolgáltatásunk, melyben minden részletre kiterjedő megoldást kínálunk munkahelyi közösségek kávézására.

Kávégépbérlés

Kávégépbérlés

A tőlünk bérelhető különböző igényekre megoldást kínáló kávégépek a legmagasabb minőségi követelményeket figyelembe véve megbízhatóan működnek. Kifejezetten az egyszerű kezelhetőségük és teherbírásuk miatt alkalmasak az irodai személyzet vagy akár gyártóüzemek dolgozóinak kávéellátására.

Ismerje meg kávégépeinket
Kávészolgáltatás

Kávészolgáltatás

A kávégépeinkhez a legkiválóbb kávékat vásárolhatja meg tőlünk, melyeket típustól függően Olaszországban és hazánkban, manufakturális körülmények között pörkölnek számunkra. A különféle ízléseknek megfelelően az intenzív, erősebben pörkölt kávékeveréktől a kellemesen lágy, krémes 100% arabica kávéig mindent megtalál választékunkban.

Ismerje meg kávéinkat
Kávézási kiegészítők

Kávézási kiegészítők

Szeretné egy helyről beszerezni az összes kávézáshoz kapcsolódó hozzávalót, eszközt? A kávészünethez hozzátartozik egy falat omlós keksz, vagy egy falat csokoládé, de indíthatjuk a reggelt egy ropogós granolával, feldobhatjuk a kávénkat egy izgalmas sziruppal is. Széleskörű kiegészítőinknek hála, Önnek nem lesz gondja a finomságokon kívül, a papírpohár vagy a kávéhoz való cukor beszerzésére sem. 

Kérjen ajánlatot

Szállítás

Szállítás

A megrendelt kávékat másnapra eljuttatjuk Önökhöz, így a kávé beszerzéssel sem kell bajlódnia.

Szerviz

Szerviz

Amennyiben hibát észlel a tőlünk bérelt kávégéppel kapcsolatban, akkor helyette másnapra cseregépet küldünk és haladéktalanul orvosoljuk a felmerülő problémát.

0-24 ügyfélszolgálat

0-24 ügyfélszolgálat

Fontosnak tartjuk, hogy személyes kapcsolattartónk segítségével Ön bármikor kérdezhessen tőlünk és jelezhesse felmerülő igényeit felénk, így mindig rendelkezésére állunk!