koffein vegyület

Mit nyújt a cOffice?

Komplett megoldást kínálunk irodai kávéigényükre:

kávégép - kávé - kávézási kiegészítők, felszerelések - szállítás -szervíz - ügyfélszolgálat.

Felpörgetné munkatársait koffeinnel? Megtalálta a megoldást!

cOffice

- irodai kávé szolgáltatásunk, melyben minden részletre kiterjedő megoldást kínálunk munkahelyi közösségek kávézására.

Kávégép bérlés

Kávégép bérlés

A tőlünk bérelhető különböző igényekre megoldást kínáló Nivona kávégépek a német minőségi követelményeket figyelembe véve megbízhatóan működnek. Kifejezetten az egyszerű használhatóságuk miatt alkalmasak az irodai személyzet vagy akár gyártóüzemek dolgozóinak kávéellátására, hiszen bárki elsajátíthatja használatukat.

Ismerje meg kávégépeinket
Kávé szolgáltatás

Kávé szolgáltatás

A kávégépeinkhez a legkiválóbb kávékat vásárolhatja meg tőlünk, melyeket Olaszországban a Settegrammi kézműves pörkölőüzemben állítanak össze számunkra. A különféle ízléseknek megfelelően az intenzív, erősebben pörkölt kávékeveréktől a kellemesen lágy, krémes 100% arabica kávéig mindent megtalál választékunkban.

Ismerje meg kávéinkat
Kávézási kiegészítők

Kávézási kiegészítők

Szeretné egy helyről beszerezni az összes kávézáshoz kapcsolódó hozzávalót, eszközt? Coffice szolgáltatásunkon belül akár egyedi igények alapján vállaljuk irodájának felszerelését a kávégépen és kávén túl egyéb eszközökkel. A kényelmes babzsákfotel, papírpohár vagy csésze sem akadály, de logózott cukorral vagy csokoládé falatkákkal is édesíthetjük a kávézás perceit. Kérjen Tőlünk ajánlatot!

Kérjen ajánlatot

Szállítás

Szállítás

A megrendelt kávékat másnapra eljuttatjuk Önökhöz, így a kávé beszerzéssel sem kell bajlódnia.

Szervíz

Szervíz

Amennyiben hibát észlel a tőlünk bérelt kávégéppel kapcsolatban, akkor helyette másnapra cseregépet küldünk és haladéktalanul orvosoljuk a felmerülő problémát.

0-24 ügyfélszolgálat

0-24 ügyfélszolgálat

Fontosnak tartjuk, hogy személyes kapcsolattartónk segítségével Ön bármikor kérdezhessen tőlünk és jelezhesse felmerülő igényeit felénk, így mindig rendelkezésére állunk!